Over MZ Constructions & Design B.V.

MZ Constructions & Design B.V. is al ruim 20 jaar sterk in het realiseren van jouw droomhuis. Een droomhuis dat wordt gekenmerkt door passie voor bouwen, vakkundigheid en persoonlijke service. 

We zijn er voor zowel particulieren als bedrijven en richten ons op verbouw, nieuwbouw, utiliteitsbouw en restauratie. Naast de Nederlandse markt staan we ook in Duitsland en België voor je klaar.

We bieden een totaalpakket van ontwerp tot oplevering. Van modern tot klassiek; we hebben alles in huis om van ieder project een succes te maken. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en stellen je hiervan graag op de hoogte. Advies op het gebied van vormgeving en budget? We begeleiden je graag van begin tot eind.

Het leveren van maatwerk is waar wij sterk in zijn. We luisteren graag naar jouw ideeën en wensen en zetten alles in het werk om deze te realiseren. Uiteraard willen we niet dat je achteraf voor verrassingen komt te staan en houden jouw budget goed in de gaten. Direct en persoonlijk contact zien wij als een vereiste om te komen tot het beste resultaat. En alleen het beste resultaat is hetgeen wat telt!

Professionaliteit, maatwerk en persoonlijkheid: dat is waar wij voor staan. Dat is MZ Constructions & Design B.V. Ga met ons de uitdaging aan en zie je droom werkelijkheid worden!